پنجشنبه , 27 شهریور 1404 - 3:55 قبل از ظهر

چرا گوشت قرمز گران شد؟

به گزارش همشهری آنلاین، حسین شاه‌آبادی، رئیس هیأت‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایی تامین و توزیع‌کنندگان گوشت کشور تصریح کرد: برآوردها نشان می‌دهد که حدود ۲۰درصد از گوشت مصرفی کشور نیاز به واردات دارد. این واردات، اگر به‌صورت هدفمند و با نظارت دقیق انجام شود، می‌تواند به‌عنوان ابزاری مؤثر برای کنترل بازار و جلوگیری از جهش قیمت‌ها عمل کند.

شاه‌آبادی با اشاره به نتایج مثبت واردات در سال‌های گذشته گفت: در دوره‌هایی که واردات حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد انجام می‌شد، قیمت گوشت در بازار کنترل‌شده و تعادل عرضه و تقاضا حفظ شده بود. اما توقف این روند در ماه‌های اخیر، موجب افزایش مستمر قیمت‌ها و نگرانی مصرف‌کنندگان شده است.

شاه‌آبادی با تأکید بر جایگاه گوشت به‌عنوان یک کالای اساسی گفت: گوشت باید در سبد غذایی خانوار ایرانی باقی بماند. راه‌حل این مسئله، در ایجاد تعادل بین تولید و واردات، حذف واسطه‌ها، حمایت از تولیدکننده و رعایت حقوق مصرف‌کننده نهفته است. تنها با عرضه کافی و قیمت‌گذاری منطقی است که می‌توان هم امنیت غذایی را تضمین کرد و هم رضایت عمومی را جلب کرد.

احمد شاد، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تأمین و توزیع‌کنندگان گوشت کشور هم با اشاره به افت نگران‌کننده سرانه مصرف گوشت در کشور اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت در ایران به حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم درماه رسیده است؛ عددی که در مقایسه با سال‌های گذشته کاهش قابل‌توجهی را نشان می‌دهد و می‌تواند تبعات منفی جدی بر سلامت عمومی جامعه بر جای گذارد.

چرا گوشت قرمز گران شد؟


Source link

درباره ی طلوع ارتباطات

ورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است

مطلب پیشنهادی

شوک جدید به متقاضیان نهضت ملی مسکن/ ۶۰۰ میلیون تومان یا هیچ!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران اوایل خرداد ماه امسال با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *