پنجشنبه , 27 آذر 1404 - 4:57 بعد از ظهر

برای اطلاع از میزان اعتبار کالابرگ با این شماره تماس بگیرید؛ کالابرگ مرحله پنجم تا چه زمانی اعتبار دارد؟


به گزارش ایده روز آنلاین، عبدالرضا محمدی با اشاره به این تغییر گفت: در مرحله پنجم و در مرحله نخست اجرای طرح، برای تقویت امنیت غذایی و پاسخ به ذائقه‌های مختلف، در کنار مرغ و گوشت قرمز، ماهی و بوقلمون نیز در سبد پروتئینی خانوارهای مشمول قرار گرفته است.

وی درباره اطلاع‌رسانی به مشمولان افزود: افراد مشمول طرح می‌توانند از طریق پیامک، کدهای دستوری، اپلیکیشن شبکه ملی اعتبار (شما) و همچنین تماس با مرکز پاسخ‌گویی به شماره ۶۳۶۹، از مشمول بودن و میزان اعتبار شارژشده خود مطلع شوند. این مرکز تماس به‌صورت همه‌روزه فعال است.

مدیرعامل شرکت مجری طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه داد: مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی از ۱۵ آذرماه آغاز شده و هم اکنون سه دهک اول درآمدی مشمول دریافت اعتبار هستند که مبلغ آن به ازای هر نفر به ۶۲۰ هزار تومان افزایش یافته و به کارت مشمولان شارژ شده است.

وی تأکید کرد: اعتبار تخصیص‌یافته برای این دهک‌ها تا پایان سال جاری قابل استفاده است و مشمولان می‌توانند بدون نگرانی از محدودیت زمانی، خرید خود را انجام دهند.

مدیرعامل شرکت مجری طرح کالابرگ الکترونیکی با اشاره به گستره فروشگاه‌های پذیرنده افزود: الان ۲۶۸ هزار فروشگاه در سراسر کشور به‌عنوان پذیرنده در طرح کالابرگ الکترونیکی فعالیت دارند و مشمولان می‌توانند مانند مراحل قبل از همین فروشگاه‌ها خرید کنند.

محمدی درباره اقلام مشمول طرح توضیح داد: کالابرگ الکترونیکی شامل همان ۱۱ قلم کالای اساسی تعریف‌شده در دوره‌های قبل است که در قالب سه گروه لبنیات، حبوبات و پروتئین عرضه می‌شود و بر اساس نیازهای تغذیه‌ای خانوار طراحی شده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی از مرکز تماس، تاکنون کمبودی در تأمین کالاهای اساسی مشمول طرح گزارش نشده و فروشگاه‌های پذیرنده اقلام مورد نیاز مردم را در اختیار دارند.


Source link

درباره ی ایده روز آنلاین

مطلب پیشنهادی

تحلیل مهم نوه امام خمینی(ره) درباره مدیریت رهبر معظم انقلاب در جنگ 12 روزه فیلم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایده روز آنلاین از کاشان، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین سید علی خمینی نوه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *