پنجشنبه , 26 تیر 1404 - 9:24 بعد از ظهر

مرجان عباس زاده | رشت – محمود دشت بزرگ با اشاره به توسعه بیش از حد شبکه‌های فشارقوی در مناطق شهری و صنعتی و لزوم احداث شبکه‌ها و پست‌های فشارقوی در نزدیکی بار و در مجاورت مناطق پر تراکم گفت: حجم و ابعاد کم و خاصیت عدم نیاز به نگهداری (Free Maintenance) از مزایای عمده سوئیچگیرهای GIS می‌باشد

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان در خصوص ویژگی منحصر به فرد این پروژه گفت: در این طرح سوییچگیرهای گازی 230 کیلوولت برای اولین بار در کشور تولید خواهد ‌شد.
دشت بزرگ سرعت نصب، راه‌اندازی و برقداری را از دیگر ویژگی‌های ممتاز این فناوری عنوان کرد و گفت: استفاده از پست‌های سیار GIS به صورت مدولار (قابل جداسازی از هم و حمل به صورت جداگانه) یک گزینه ایده‌آل در افزایش سرعت نصب و بهره‌برداری از پست در شرایط اضطراری می‌باشد که می‌تواند در سریعترین زمان ممکن مناطق مورد نظر را برقدار نموده و در کاهش شاخص انرژی از دست رفته شبکه برق (EENS) تاثیرگذار باشد. علاوه بر آن با استفاده از این تجهیز می‌توان مناطقی را که دچار خاموشی اضطراری می‌شوند به سرعت برقدار کرد.
شایان ذکر است که سوئیچگیر GIS، عبارت از مجموعه تجهیزات مورد نیاز اتصال خط فشارقوی به ترانس قدرت می‌باشد. این تجهیزات شامل کلید قدرت، سکسیونر، سکسیونر ارت سریع، برقگیر، ترانسفورماتور جریان و ولتاژ است که در داخل محفظه‌های آلومینیومی قرار دارند و جهت ایزولاسیون و کاهش فواصل عایقی از گاز SF6 تحت فشار بالا استفاده می‌شود.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

تهدیدات امنیتی واتس‌اپ

تهدیدات امنیتی واتس‌اپ و ابعاد جاسوسی پنهان در بستر پیام‌رسان

ساختارهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی مانند یگان ۸۲۰۰، ارتباط عمیقی با شرکت‌های بزرگ فناوری، از جمله …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *