**خبرنگار محمد پورصفایی – قم:** گروهی از خبرنگاران رسانههای جمعی در استان قم از پروژه …
توضیحات بیشتر »چرا از خوردن فلفل تند لذت میبریم؟ / از سوختن کاذب تا سرخوشی واقعی
به گزارش خبرآنلاین، تندی فلفل یک حس چشایی مثل شیرینی یا ترشی نیست، بلکه یک واکنش عصبی است. کپسایسین، ماده فعال در فلفل، در واقع یک محرک شیمیایی است که به طور طبیعی برای بازداشتن پستانداران از خوردن دانههای گیاه تکامل یافته است. به نقل از ایرنا، این مولکول به صورت …
توضیحات بیشتر »
پایگاه خبری ایده روز آنلاین























