**خبرنگار محمد پورصفایی – قم:** گروهی از خبرنگاران رسانههای جمعی در استان قم از پروژه …
توضیحات بیشتر »ظروف مسی بهترین برای پخت، بدترین برای سلامت/ استفاده از آن را به حداقل برسانید
فاخره بهبهانی: علی شفیعی، دکترای بیوشیمی و تغذیه در گفتوگو با خبرانلاین میگوید: تنها مزیت ظروف مسی این است که با توزیع و انتشار مطلوب حرارت به قسمتهای مختلف ظرف باعث پخت خوب و با کیفیت غذا میشود. اما در مقابل آثار زیانباری برای سلامت دارد. مس، روی و آهن از …
توضیحات بیشتر »
پایگاه خبری ایده روز آنلاین






















