چهارشنبه , 3 دی 1404 - 6:25 قبل از ظهر

آخرین نوشته ها

کم‌خطرترین گزینه در میان کنسروهای ماهی؛ گزارشی از یک آزمایشگاه معتبر/ ماهی‌های بزرگ‌تر، خطرناک‌تر!

فاخره بهبهانی: جیوه یک فلز سنگین و سمی است که بر اثر فعالیت صنایع مختلف وارد آب‌های آزاد شده‌ و ماهی‌ها به آن آلوده می‌شوند. زمانی که جیوه جذب ماهی می‌شود، چه ماهی را تازه مصرف کنیم و چه به صورت کنسروی این فلز وارد بدن ما می‌شود و نمی‌توان …

توضیحات بیشتر »