**خبرنگار محمد پورصفایی – قم:** گروهی از خبرنگاران رسانههای جمعی در استان قم از پروژه …
توضیحات بیشتر »کاهش خطر ابتلا به کبد چرب با مصرف این مواد غذایی
به گزارش خبرآنلاین، مطالعات علمی نشان میدهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود فرنگی نه تنها ارزش غذایی بالایی دارند، بلکه به دلیل داشتن نشاسته مقاوم، به بهبود سلامت روده کمک میکنند. ایسنا گزارش داده است که مصرف حبوبات میتواند در کاهش قند خون و تری گلیسیرید در …
توضیحات بیشتر »
پایگاه خبری ایده روز آنلاین













