سه شنبه , 31 تیر 1404 - 9:13 بعد از ظهر

مصرف بی‌رویه مُسکن عامل سردردهای روزانه

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سردرد مزمن روزانه را یکی از مشکلات شایع در بیماران مبتلا به افسردگی دانست و بر لزوم درمان‌های اصولی و اجتناب از خوددرمانی تأکید کرد.

بهنام صفرپور متخصص مغز و اعصاب، در برنامه رادیو سلامت گفت: سردردهایی که هر روز فرد را درگیر می‌کند، به خصوص اگر تصویربرداری مشکلی را نشان ندهد، معمولاً تحت عنوان سردرد مزمن روزانه طبقه بندی می‌شوند.

این فلوشیپ صرع افزود: یکی از عوامل تشدید کننده این نوع سردرد، مصرف بیش از حد مسکن است که خود می‌تواند باعث نوعی سردرد ناشی از درمان شود.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد: اگر فردی به مدت سه ماه و بیشتر از ۱۰ روز در ماه، از داروهای مسکن استفاده کند، خود آن داروها می‌توانند منجر به سردرد شوند و روند درمان را با چالش‌های جدی روبه‌رو سازند.

صفرپور همچنین افزود: درمان افسردگی زمینه‌ای می‌تواند به میزان زیادی به کنترل سردردهای مزمن کمک کند و نباید نادیده گرفته شود.

وی گفت: بیمارانی که با چنین الگوهایی از سردرد مواجه هستند، باید با متخصص مغز و اعصاب مشورت کنند تا درمان‌های دارویی هدفمند آغاز شود و از مصرف خودسرانه مسکن‌ها خودداری کنند.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

افزایش خطر سکته مغزی در اثر مصرف نوعی ماده جایگزین قند

یافته‌های جدید نشان می‌دهد که اِریتریتول (erythritol)، یک جایگزین قند که معمولاً برای افراد مبتلا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *