سه شنبه , 22 مهر 1404 - 7:39 بعد از ظهر

پایان یک شایعه درباره عسل


به گزارش خبرآنلاین، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به برخی باورهای نادرست مبنی بر اینکه مصرف عسل در دوران بارداری موجب سقط جنین می‌شود، پاسخ داد.

ایسنا در خبری نوشت: برخی باورهای نادرست در جامعه، مصرف عسل در دوران بارداری را عامل ایجاد اختلال در جنین، سقط یا لال شدن نوزاد می‌دانند؛ در حالی که تحقیقات علمی نشان می‌دهد مصرف عسل در مقادیر محدود و توصیه‌شده توسط متخصص تغذیه، نه تنها خطری برای مادر و جنین ندارد، بلکه می‌تواند به عنوان یک ماده غذایی سالم مورد استفاده قرار گیرد.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با این حال باید توجه داشت که عسل در گروه قندهای ساده قرار دارد و مصرف بیش از اندازه آن می‌تواند منجر به چاقی و اضافه وزن شود و در نتیجه زمینه ابتلا به بیماری‌های مزمن را فراهم سازد.

بنابراین تأکید می‌شود مادران باردار در مصرف عسل و سایر مواد غذایی شیرین تعادل را رعایت کرده و از مصرف بی‌رویه آن‌ها پرهیز کنند.

۴۷۲۳۶


Source link

درباره ی طلوع ارتباطات

ورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است

مطلب پیشنهادی

نقص فنی سبب بروز اختلال در خط ۴ مترو تهران شد

۱۹:۱۱ – ۲۲ مهر ۱۴۰۴ باشگاه خبرنگاران جوان ـ هادی زند، مدیر روابط عمومی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *